УМИВАЛНИЦИ И СЪДОВЕ ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА

Търси

За нас

ХРОМ АД, гр. Силистра

"ХРОМ" АД, гр. Силистра е Българският производител на умивалници, домакински съдове от неръждаема стомана и високотехнологични елементи за индустрията с качество, отговарящо на европейските и световни стандарти.

Предприятието е основано, като самостоятелно дружество през 1966 г., с предмет на дейност производство на домакински съдове и прибори от листова неръждаема стомана.

Вече 57 години "ХРОМ" АД има една основна цел - да предоставя продукти, които отговарят на високите стандарти за качество и на индивидуалните изисквания на всеки един от нашите клиенти.

Всички продукти на "ХРОМ" АД се произвеждат от благородна неръждаема стомана  304 AISI / CrNi 18/10 (EN 10088 - 1, 2, 3, марка 1.4301) EN 695:2005, EN 13310:2003
В момента "ХРОМ" АД произвежда над 250 артикула. Ние се стремим непрекъснато да развиваме продуктовото портфолио, за да посрещнем новите очаквания на нашите потребители. Разнообразният асортимент ни дава уникалното предимство да бъдем част от всяко домакинство. С присъствието си помагаме на съвременната домакиня в грижата за семейството и създаването на уютен дом. И за да осигурим спокойствие, ние даваме гаранция за всеки един артикул.

През 1971 г. "ХРОМ" АД стартира производството на умивалници. В момента на пазара могат да се намерят над 70 модела/варианта умивалници под тази марка, които отговарят на всички функционални и естетически изисквания.

Умивалниците са полирани до блясък във всеки детайл. Те са високо устойчиви на механично въздействие и лесни за поддръжка, хигиенични и с изключително дълъг живот.

Размерите на умивалниците са съобразени с модулите за кухненско обзавеждане. Всеки един е с дебелина на материала 0,8 мм, ефективно обезшумен, с оптимално по размери корито и с дълбочина 160 мм. Инженерният екип на ХРОМ АД  гарантира дългия живот на умивалниците.

***

„ХРОМ”АД e с 57 годишен опит в производството на изделия и детайли, чрез прилагане технологиите на дълбоко изтегляне и щанцоване.
Предприятието притежава пресови машини с двойно действие, ексцентър преси, листощамповъчни преси и други, както и широка номенклатура от щанцова екипировка, усвоени технологични процеси.

Произвеждат се различни по форма и размери заготовки, детайли и изделия от листови метали чрез дълбоко изтегляне, рязане, огъване и кантоване.
Технологичните мощности покриват нуждите на нашите партньори, като предлагаме елементи в стандартно регламентирани размери и по поръчка (по конкретно зададени параметри).  


« Назад
ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН
СЕРТИФИКАТИ
КОНТАКТИ
Енергийна политика
ISO 9001
ISO 9001
ISO 50001
ISO 50001

За контакти с нас

ХРОМ АД. Всички права запазени.


 
WebDesignBG